image Procedures image Just Culture

Drop us a line...

Send Message

Crisisbeheersing

Crisisbeheersing

Oefen het omgaan met een crisis een nieuwe setting met duidelijke parallellen.

Contact

Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!


Uitermate geschikt voor Crisisbeheersing

Dit trainingsconcept is uitermate geschikt om partijen in de Crisisbeheersing te trainen. Denk aan veiligheidsregio’s, GHOR en zeker ook aan gemeentelijke crisisteams. Van burgemeester tot uitvoerder en van GRIP 1 tot GRIP 4.

Cruciale Succesfactoren

Wij zijn in staat om de stress die komt kijken bij een crisis snel en natuurgetrouw na te bootsen en te focussen op de cruciale succesfactoren van effectieve crisisbeheersing: Rolvastheid, heldere communicatie en soepele samenwerking. Daarbij kan zowel het individu, een afdeling als een gehele crisisorganisatie leren.

Gerichte feedback op eigen functioneren in een setting om nooit te vergeten

Na afloop van de simulatie wordt er een duidelijke vertaalslag gemaakt naar de eigen crisisorganisatie. De deelnemers hebben een goed beeld van zowel hun sterke kanten als hun aandachtspunten en weten hoe daar mee aan de slag te gaan. Ook de organisatie weet waar nog aan gewerkt moet worden. In overleg kan er gekeken worden hoe er een goed vervolg gegeven kan worden aan de uitkomsten van simulatie.

Juiste focus

Doordat er vooraf altijd een uitgebreide intake plaatsvindt met de opdrachtgever ligt de focus van de training altijd op die zaken die belangrijk zijn voor uw organisatie.